OOg

OOg Kennismaking OOg voor jou OOg voor organisaties

Balans-check/life-check

Je herkent het vast wel, de dagen vliegen voorbij en je bent niet tevreden. Veel mensen worstelen tegenwoordig met het vinden van de juiste balans tussen werk en privé. Zeker nu we in een digitaal tijdperk leven en altijd en overal bereikbaar willen zijn.

Werken in de avonduren, op zondag snel een paar mails wegwerken, 's avonds laat nog even iemand bellen, toch nog even reageren op dat bericht op LinkedIn en je Twitter niet af kunnen sluiten, want je verwacht nog een reactie...

Ondertussen moeten kinderen van school gehaald worden, oma's en opa's weer eens worden bezocht en kan je niet wéér sport afzeggen. Om maar te zwijgen over je vrienden en vriendinnen die zich afvragen of je nog leeft, of dat boek dat op je wacht waar je geen moment van rust voor kan vinden. Zijn dit herkenbare zaken?

Wil je zo verder, of wil je hier verandering in brengen...

In vier gesprekken inventariseren we jouw vraag en de door jouw ervaren knelpunten en maken we een plan van aanpak waar je naar terug kan grijpen als je dreigt te ontsporen. Heel handig en effectief!

Natuurlijk zijn er veel levensvragen die lastig kunnen zijn en waar je aan wilt werken. In een vrijblijvend oriënterend gesprek maken we kennis met elkaar. Als er een klik is formuleren we de doelen en plannen we de gesprekken. E-coaching behoort hier zeker tot de mogelijkheden.

 

OOg OOgContact Twitter LinkedIn OOgLinks

Loopbaanadvies

Arbeidsbemiddeling

Persoonlijke visie en strategie

Balanscheck

Start eigen bedrijf

Loopbaanbeëindiging