OOg

OOg Kennismaking OOg voor jou OOg voor organisaties

Bedrijfscounselling

Doelstelling van bedrijfscounselling

‘Bedrijfscounselling levert een bijdrage aan de organisatiedoelstellingen door het bevorderen van welbevinden, inzetbaarheid en productiviteit van medewerkers en het helpen oplossen van lastige situaties, belemmeringen en stoornissen die efffectief functioneren in de weg kunnen staan’. Hierdoor kan arbeidsverzuim worden voorkomen of beperkt’.

Concreter betekent dat

Mijn toegevoegde waarde voor uw organisatie

Mijn jarenlange werkervaring, kennis, liefde voor mensen en mijn passie voor de ontwikkeling van mensen en organisaties, vormen de basis van wie ik ben. Ik wil er voor de mensen zijn, als coach, adviseur en hulpverlener. Daarnaast beoog ik het beste uit mensen te halen door een luisterend oor te bieden, mensen aan het denken te zetten en in voorkomende gevallen ook een spiegel voor te houden. Het bevorderen van zelfontwikkeling en zelfredzaamheid staan daarbij altijd centraal. Voor de uitoefening van bedrijfscounselling is het heel belangrijk dat mensen je kennen en weten te vinden.

Mijn kracht ligt in het ‘breder kunnen kijken’ naar situaties. Mijn continue eigen leerproces ondersteunt dit breder kijken waardoor ik balans zoek, afwegingen maak en beslisingen neem in overleg met de betrokkenen, maar in voorkomende gevallen ook uit eigen beweging.

OOg OOgContact Twitter LinkedIn OOgLinks

HRM-advies

Teamcoaching

Re-integratie

Werving & Selectie

Vertrouwenspersoon

Bedrijfscounselling