OOg

OOg Kennismaking OOg voor jou OOg voor organisaties

(E-)Coaching

“Coaching is die vorm van professionele begeleiding waarbij de coach als gelijkwaardige partner de cliënt ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen doelen.”

Werk en leven zijn als lichaam en geest. Je kunt ervaren dat je uit balans bent; de oorsprong kan liggen in je werk of je privéleven. Wat vaststaat is dat de effecten voelbaar zijn in beide gebieden. Ik help je te onderzoeken wat er precies aan de hand is, we formuleren een doelstelling en ik help je om de antwoorden te vinden.

E-coaching is een coachingsvorm die veel wordt gebruikt en past bij deze tijd. E-coaching blijkt een mogelijkheid die aanzet tot diepe bezinning. Het concentratievermogen is groter omdat je alleen bezig bent en meer dan eens is gebleken dat het opschrijven van zaken en het teruglezen daarvan, aanzetten tot reflectie en leren. Het is dus een manier om effectief bezig te zijn met leren op het tijdstip dat het jou het best uitkomt. Bij veel van mijn trajecten behoort e-coaching tot de mogelijkheden. Een eerste kennismaking is dus ook mogelijk via Skype of andere social media. De keus is aan jou!

OOg OOgContact Twitter LinkedIn OOgLinks

Loopbaanadvies

Arbeidsbemiddeling

Persoonlijke visie en strategie

Balanscheck

Start eigen bedrijf

Loopbaanbeëindiging