OOg

OOg Kennismaking OOg voor jou OOg voor organisaties

Loopbaanbeëindiging

Wie stopt met werken neemt afscheid van een levensfase, maar begint tegelijk aan een nieuwe levensfase waarin nog veel mogelijk is, maar die je wel goed en tijdig moet plannen en voorbereiden.

Senioren zijn vandaag de dag nog behoorlijk actief. Ze reizen, sporten en engageren zich, maar hebben veelal geen plan voor de toekomst. Met pensioen gaan is eigenlijk het begin van een tweede carrière. Niet dat er per se grootse zaken moeten worden ondernomen, maar maak wel concrete plannen zoals je tuin opnieuw aanleggen, een boek schrijven enz. Zorg voor perspectief en begin daar niet twee maanden voor uw pensionering aan maar al vele jaren eerder. Ik bied u aan met u mee te denken over die toekomst en fungeer als uw klankbord. We onderzoeken, plannen en bekijken de haalbaarheid van uw plannen, hetgeen resulteert in een plan van aanpak voor de toekomst. Wij hebben regelmatig contact en zorgen ervoor dat het plan ook wordt gevolgd, want echt DOEN valt soms niet mee. Ik zorg ervoor dat u geïnspireerd en gemotiveerd blijft en zodoende uw plannen echt gaat vormgeven en uitvoeren. Hiervoor bied ik individuele trajecten aan maar ook het werken in groepen behoort tot de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan door het sturen van een mail naar info@ikheboogvoorjou.nl of neem contact met mij op via 06-38902882. Klik hier voor verdere contactgegevens.

 

 

OOg OOgContact Twitter LinkedIn OOgLinks

Loopbaanadvies

Arbeidsbemiddeling

Persoonlijke visie en strategie

Balanscheck

Start eigen bedrijf

Loopbaanbeëindiging